Insamlingskampanj

Inom Salt samlas pengar till Bial in kontinuerligt i barngrupper såsom söndagskolor, scoutkårer, barnkörer och på läger. I februari/mars lyfter EFS riks Bial i sin särskilda insamlingskampanj. Då tas det fram ett kollektupprop, bilder och film med årets Bial-tema som kan användas för att ta upp kollekt i gudstjänst och informera om Bial i det lokala EFS-sammanhanget. 

Material till kampanjen finns också att ladda ner på EFS hemsida för aktuell insamlingskampanj.

2024

Bial fyller 40 år – var med och fira 40 för alla barn!

1984 startade Bial, Barn i alla länder. I år firar vi 40 år av en fantastisk mission som gjort stor skillnad i många liv. Tiotusentals barn i världen har berörts av Bials arbete – de har fått höra om Jesus och blivit hans lärjungar, och fått sina rättigheter tillgodosedda. Barnens engagemang och insamlingar haft stor betydelse, både i Sverige och internationellt. 

Så vad vore bättre än att fira Bial än med handling? Vill du springa, baka eller swisha? 40 kronor, kakor eller kilometer. Kanske vill ni ordna tårtkalas med 40 olika tårtor? Det är bara fantasin som sätter gränser. Bjud in barnen i er förening och spåna kring hur ni vill fira Bial!

Mer material kommer från Bial så att ni kan fira ordentligt! Hör gärna av er om önskemål. Här på hemsidan finns andakter, berättelser och skapande från Bial-länderna att använda!

Vi kommer också lägga ut hälsningar och berättelser i EFS och Salts sociala medier under hela insamlingsperioden, så följ oss där. Och använd gärna hashtag #40forallabarn om ni delar vad ni gör runt om i landet!

Bjud in till Bial-kalas! Här finns tips.


Kollektupprop för Bial 40 år


Affisch – vad pengarna går till


Affisch för Bial 40 år


Artikel om Bials 40-årsfirande i Budbäraren


Tidigare år

Kollektupprop Skapad för gemenskap

Material för barngruppen på temat Skapad för gemenskap finns här.

Se ledarmaterial på temat Skapad till att skapa här.

Se ledarmaterial på temat barns rätt till liv här.

Se ledarmaterial på temat barns rätt till fred här.

Se ledarmaterial på temat barns rätt till skola här.