Bial i Soul Children – Soul Mate

Soul Children-rörelsen finns för att möta tweens (10-16 åringarna) genom musik som de känner igen sig i och står på tre ben: socialt, andligt och musikaliskt. Soul Mate, som betyder själsfrände är ett insamlingskoncept i Soul Children. Under Soul Mate-månaden som infaller i november samlar körerna in pengar till Bial som gör skillnad för barn och unga som inte har det lika bra materiellt sätt som oss i Sverige. 

Läs mer om Soul Children


Soul Mate November 2023
Skapad för gemenskap

Vi är skapade för gemenskap! För att leva i kärleksfulla relationer med andra människor, med skapelsen, oss själva och med Gud. Idag är behovet av hjälp och stöd stort bland världens barn och unga på grund av den tidigare coronapandemin, klimatkrisen, krig och konflikter. De berövas sina hem, skolor, fritidsaktiviteter etc. Barn har rätt till trygga och utvecklande gemenskaper!

Genom Soul Mate kan vi göra skillnad för barn och unga! Var med och samla in pengar till missionen genom Bial, eller välj något annat ändamål som passar ert sammanhang.

Resurser i Soul Mate 2023 för dig som är körledare:


Läs om årets Soul Mate här:


Skapa insamlingar tillsammans, se tips här:


Bilder

Bilder laddas ned från zip-fil i nyhetsmejl till körledare.Vart går pengarna?

Film som presenterar vart pengarna till Bial går.

Läs mer om insatser för livsviktiga gemenskaper här:

Leia och Deborah i Tanzania

Systrarna Leia och Deborah i Tanzania delar sina tankar om gemenskap och utanförskap. Utifrån filmen kan ni prata om frågor som: vad är gemenskap? Hur känns det att vara utan vänner? Hur kan vi visa omtanke i vår omvärld?


Mer material om temat Skapad för gemenskap

via länken kommer ni till fler filmer och artiklar om unga från ”Bial-länderna”.


Ge till Bial i Soul Mate-kampanjen under november månad:

EFS bankgiro 900-9903, märk med ”Bial, SoulMate”.

Swish-nummer 123 421 68 91, märk med ”SoulMate”.