BIAL i Soul Children

SoulMate Malawi

Soul Children är en körrörelse för tweens som sjunger gospel, rock, pop, soul & R`n B. Tweens är åldersgruppen ”in between” barn och tonår som idag talas om som den nya tonårsålder. Soul Children-rörelsen finns för att möta dem (10-16 åringarna) genom musik som de känner igen sig i. Nu vänder Soul Children uppmärksamheten utåt och gör något mer för barn som inte har det lika bra materiellt sätt som oss i Sverige. SoulMate, som betyder själsfrände är ett insamlingskoncept i Soul Children för att samla in pengar till barn och ungdomar i andra länder.

I år hakar SoulMate på Skattens missionsprojekt Barn i Malawi med insamling till BIAL och den tillfälliga kampanjen Afrika svälter. Genom sånger och berättelser från Malawi får vi glimtar av hur det kan vara att leva som barn i Malawi, och vi samlar in pengar till den evanglisk-lutherska kyrkan i Malawi (ELCM) och dess barn- och ungdomsarbete som bland annat omfattar många körer, och kyrkans stöd till människor som hungrar på grund av torka.

Läs mer om Soul Children

Läs mer om Afrika svälter

 

Här hittar du som är Soul Children-ledare material till insamlingen som sker under november månad.

Information om SoulMate Malawi soulmate-malawi

Insamlingsaffisch med karta och kortfakta om Malawi missionsaffisch-malawi

Berättelse från när BIALs egen resedocka Haki var med på en fest för söndagsskolan i Lilongwe Haki på söndagsskola i Malawi

Berättelse om hur det kan vara på en gudstjänst i Malawi Häng med på gudstjänst i Malawi

Video Gudstjänst i Nkhata Bay länk till efsplay kommer

Video Afrika svälter-kampanjen med reportage om Khrissy och Lessinas barn Reportage från Malawi

Sångtext, ackord och noter till Palibe ofana ndi Yesu Palibe ofana_noter text med ackord och översättning kommer

Video sången Palibe ofana ndi Yesu SoulMate Malawi

Artiklar om ELCM, barn och ungdomar i Malawi hittar du under fliken Projekt och Malawi.

Färglägg Malawis flagga och skapa ett flaggspel i er lokal! kopieringsunderlag flagga

Rita av dina båda händer och klipp ut. Klipp ut lapparna med bibelord och böneämnen från kopieringsunderlaget. Fäst ihop händerna med lapparna emellan och använd när ni ber för er kör, för er själva och för barnen i Malawi. kopieringsunderlag Bönehänder

Gör ett bönearmband med pärlor i Malawis färger röd, svart och grön. Använd det under insamlingsmånaden för att påminnas om att be för barnen i Malawi.

bonearmband_malawi