BIAL i Soul Children

SoulMate Eritrea november 2018

Soul Children är en körrörelse för tweens som sjunger gospel, rock, pop, soul och R’n’B. Tweens är åldersgruppen ”in between” barn och tonår som idag talas om som den nya tonårsålder. Soul Children-rörelsen finns för att möta dem (10-16 åringarna) genom musik som de känner igen sig i. Nu vänder Soul Children uppmärksamheten utåt och gör något mer för barn som inte har det lika bra materiellt sätt som oss i Sverige. SoulMate, som betyder själsfrände är ett insamlingskoncept i Soul Children för att samla in pengar till barn och ungdomar i andra länder.

Hösten 2018 sätter SoulMate fokus på Eritrea och barns rätt till utbildning och god hälsa. Genom insamling till dövskolor, grundskolor på landsbygden, en hälsostation och utbildningsprogram för flickor så kommer du att kunna vara med och göra världen bättre för barn och unga!

Läs mer om Soul Children 

Ge till BIAL i SoulMate-kampanjen under november månad:

EFS bankgiro 900-9903, märk med ”BIAL, SoulMate”.

Swish-nummer 123 421 68 91, märk med ”SoulMate”.

 

Resurser i SoulMate Eritrea för dig som är körledare:

Information om årets SoulMate-kampanj Soulmate Eritrea

Affisch från SKATTENs missionsprojekt om barns rätt att gå i skolan Affisch Alla barn har rätt att gå i skolan

Artikeln ur Budbäraren om dövskolorna som SoulMate stöttar i Eritrea från tidningens ”BIAL-sidor” BIAL stöttar dövskolor

Baka bröd från Eritrea eritreanskt bröd

Text och noter till sång på tigrinja som talas i Eritrea kommer

Beställ från BIALs webbutik: badboll i form av jordglob, folder om BIAL, blyertspenna med BIAL-tryck och ”gnuggis” (låtsastatuering) med BIALs maskot Raffael.

 

Mer information om de projekt som BIAL stöttar i Eritrea hittar du här på hemsidan under fliken projekt. 

 

Be tillsammans för Eritrea

Rita av dina båda händer på tjockare färgat papper och klipp ut. Skriv ditt namn på. Klipp ut lapparna med bibelord och böneämnen från kopieringsunderlaget, laminera gärna. Gör hål med hålslagare i händerna och bönelapparna. Fäst ihop med bönelapparna mellan händerna till exempel med en nyckelring. Använd när ni ber och ta lapp för lapp och be för er kör, för er själva och för barnen och ungdomarna i Eritrea. Kopieringsunderlag: Gör bönehänder

Gör ett bönearmband med pärlor i Eritreas färger gul, röd, blå och grön. Använd det under insamlingsmånaden för att påminnas om att be för barnen, ungdomarna, lärarna och ledarna i Eritrea.